Γρήγορες αλλαγές για το Χριστουγεννιάτικο μοτίβο - KRAFT Paints

ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ  •  22 Ιουνίου 2023
Γρήγορες αλλαγές για το Χριστουγεννιάτικο μοτίβο - KRAFT Paints

Η πιο χαρούμενη στιγμή της χρονιάς πλησιάζει και οι πιο ευχάριστες νότες θα κατακλύσουν το χώρο.

Τι πιο όμορφο από τη γιορτινή διάθεσή!

Μόνος ή με παρέα, όλη η οικογένεια μαζί ή ακόμα και οι φίλοι γεμίζουν κάθε χώρο του σπιτιού και γιορτάζουμε όλοι μαζί τις ευχάριστες στιγμές της Χρονιάς.

Χριστούγεννα και η διάθεση ανεβαίνει ενώ οι λύσεις για την γιορτινή διάθεσή σε όλους τους χώρους του σπιτιού είναι εδώ.

Στολίδια και λαμπάκια.

Επιλέξτε ένα χρώμα ζεστό για τον φωτισμό του γιορτινού χώρου όπως της τραπεζαρίας. Τα φωτεινά κίτρινα λαμπάκια δίνουν μια μυσταγωγική αίσθηση στη διακόσμηση και προσφέρουν ένα αίσθημα κατάνυξης καθώς παραπέμπουν στα κεριά των χώρων λατρείας.

Η αντανάκλαση που δίνουν τα λαμπιόνια θα γεμίσουν τους τοίχους μοτίβα και όνειρα.

Ότι χρώμα και να έχετε επιλέξει για τα στολίδια η αντανάκλαση των μικρών αυτών λαμπτήρων θα κάνει το στολισμό σας ξεχωριστό.

Κλαδιά και ένα δέντρο

Τις γιορτινές αυτές μέρες είναι άμεσα συνυφασμένες με το έλατο. Το σκούρο πράσινο χρώμα του μας φέρνει την αίσθηση του δάσος και της φύσεις μέσα στο χώρο. Τοποθετήστε το δέντρο στο χώρο που συναθροίζονται οι καλεσμένοι και άμεσα η συντροφιά του θα δώσει ζεστασιά και ένταση στο χώρο. Με τον κατάλληλο στολισμό το δέντρο θα γίνει η αγαπημένη σας γωνιά.

Tips!

Απλώστε διάσπαρτα στο χώρο κλαδιά δέντρων που θα βρείτε στην αγορά και αφήστε τη φαντασία σας να σας ταξιδέψει στα πιο χιονισμένα δάση.

Γρήγορες αλλαγές για το Χριστουγεννιάτικο μοτίβο - KRAFT Paints
Επιλέξτε το σωστό χρώμα

Το χρώμα το ζεστό της κάθε εποχής.

Το φόντο όμως είναι αυτό που καθορίζει το χώρο. Μοιάζει απίστευτο αλλά αποτελεί την
πιο εύκολη επιλογή που θα μείνει στο σπίτι.

Επιλέξτε το σωστό χρώμα

Χρώματα της φύσης όπως του έλατου CG 683 Elato ή αυτό της τερακότας KR 655 Pilos εκτός από χρώματα των Χριστουγέννων και του χειμώνα θα  ταιριάξουν τέλεια και τις πιο θερμές εποχές. Επιλέξτε έναν τοίχο από την τραπεζαρία ή τον τοίχο πίσω από την τηλεόραση και βάψτε τoν με την αγαπημένη σας απόχρωση.

Good to know

Οι σκούρες πράσινες αποχρώσεις συνδυάζονται εύκολα με τις αποχρώσεις του φυσικού ξύλου αλλά και με όλες τις γήϊνες αποχρώσεις, το λευκό και το μαύρο. Σκεφτείτε το κλασικό τραπέζι της μαμάς σας μπροστά επό ένα βαθύ κυπαρίσσι χρώμα.

Επιλέξτε την ιδανική υφή

Ένα χρώμα με λίγο Gloss -semi mat υφή. Μια υφή που η ελαφριά γυαλάδα του ανάμεσα στο σεμι mat αποτέλεσμα θα τονώσει το φωτισμό και θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας.

Το σωστό προϊόν

Επειδή όμως θέλουμε το αποτέλεσμα να είναι άμεσο, να καλύπτει κάθε σημείο του τοίχου και να έχει εύκολη εφαρμογή το Μaster Εasy Clean είναι αυτό που θα επιλέξετε.

Αφιερώστε μόνο 2 ώρες και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Tips
Το χρώμα θα έχει ήδη στεγνώσει και εσείς θα είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας.

Το σωστό προϊόν