Χειμωνιάτικο Cocooning με Black Velvet

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ  •  01 Νοεμβρίου 2023
Kraft paints Χειμωνιάτικο Cocooning με Black Velvet

Οδεύοντας προς τα μέσα του χειμώνα, η καθημερινότητά μας θα περιστρέφεται όλο και περισσότερο γύρω από το σπίτι μας και θα αποζητούμε όλο και συχνότερα την ανάπαυλα στο μικρό μας καταφύγιο. Η ανανέωση του εσωτερικού μας χώρου αυτή τη σεζόν, δεν θα μπορούσε ως εκ τούτου να μην λαμβάνει υπόψη την ανάγκη μας για μία πιο ζεστή και χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα. Ταυτόχρονα όμως, δεν έχουμε σκοπό να ‘προδώσουμε’ επ’ ουδενί την αγάπη μας για το στυλ. Για το 2023, μεγάλη τάση θα αποτελέσουν τα πιο σκούρα και εκφραστικά χρώματα, όπως τα σκούρα γκρι, και αυτά ακριβώς πρόκειται να ασπαστούμε τώρα, χωρίς δισταγμό. Το σκούρο γκρι (ανθρακί) KR2678 Black Velvet από την Inspired Collection, είναι ένα χρώμα όλο και πιο δημοφιλές από χρονιά σε χρονιά – και δικαιολογημένα. Πρόκειται για μια επιλογή για τους τοίχους που υπήρξε σχεδόν απαγορευτική πριν κάποια χρόνια, αλλά που σήμερα κάθε interior designer που σέβεται τον εαυτό του, βρίσκει τρόπο να την εντάξει. Το KR2678 Black Velvet προσδίδει ισορροπία, ηρεμία και άμεση φινέτσα σε οποιοδήποτε δωμάτιο, ενώ έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίζεται όταν συμπληρώνεται με έντονα χρώματα σε έπιπλα και αξεσουάρ, δημιουργώντας πάντα μία ζεστή και άνετη αίσθηση στον χώρο.

Μην φοβηθείτε το ‘color drenching

Ειδικά στα μεγάλα δωμάτια, τολμήστε την απόλυτη τάση του ‘color drenching’ για ένα υπερσύγχρονο look. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιήστε την απόχρωση KR2678 Black Velvet παντού – σε σοβατεπί, πλαίσια πορτών και παραθύρων, καλοριφέρ, κλπ. Επίσης, μην διστάσετε να εντάξετε αντίστοιχης απόχρωσης υφάσματα και χαλιά. Το ‘color drenching’ με αυτό το χρώμα δημιουργεί μια εξαιρετική ατμόσφαιρα cocooning στο καθιστικό. Εναλλακτικά, μπορείτε να χτίσετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα υιοθετώντας τη λογική ενός μονοχρωματικού συστήματος, συνδυάζοντας διαφορετικούς τόνους της ίδιας χρωματικής οικογένειας, όπως το λευκό, το ανοιχτό γκρι (KR2675 Brushed Steel), το μπεζ (KR2679 Sound of Silence) και το μαύρο (KR2713 Jet Black).

Όλα τα στυλ, όλοι οι χώροι

Το KR2678 Black Velvet είναι ένα πολύ ξεχωριστό χρώμα που κλέβει τις εντυπώσεις, αλλά ταυτόχρονα έχει την ιδιότητα να μεταμορφώνεται ανάλογα με τα χρώματα και τα στυλ που καλείται να αναδείξει. Ταιριάζει το ίδιο καλά σε κλασικά όσο και σε μοντέρνα στυλ, όπως, το βιομηχανικό, το μίνιμαλ - ακόμη και το σκανδιναβικό. Κάνει τον χώρο να δείχνει ιδιαίτερος και μοναδικός, ενώ με μελετημένους συνδυασμούς με άλλα στοιχεία διακόσμησης συνθέτει ένα μοντέρνο, κομψό και αυθεντικό look. Αποτελεί το ιδανικό διαχρονικό υπόβαθρο για μια διακόσμηση με πολύχρωμη επίπλωση, έργα τέχνης και αξεσουάρ σε ένα χρωματικό σύστημα το οποίο μπορεί εύκολα να ανανεώνεται με διαφορετικά χρώματα έμφασης.

Στην τραπεζαρία και στο μπάνιο δημιουργεί μία γαλήνια ατμόσφαιρα χαρίζοντας βάθος στον χώρο και αναδεικνύοντας μοντέρνες λεπτομέρειες, ενώ σε ένα εντοιχισμένο έπιπλο όπως η βιβλιοθήκη, δημιουργεί όμορφη αντίθεση με λευκούς τοίχους συμπληρώνοντας εντυπωσιακά οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης.

Παντρέψτε το!

Το KR2678 Black Velvet είναι ιδανικό για όσους αγαπούν το εκλεπτυσμένο στυλ και φυσικά όπως το μαύρο και το άσπρο, αποτελεί ένα ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει με όλα σχεδόν τα υπόλοιπα χρώματα. Είναι ένα πολύ καλό υπόβαθρο για έντονα χρώματα όπως το μπλε, το κίτρινο ή το πράσινο, ενώ τονίζει εξαιρετικά τις αριστοκρατικές αποχρώσεις όπως το μωβ και το χρυσό. Επίσης ‘λειτουργεί’ άψογα και με όλους τους τόνους του φυσικού ξύλου.