Σχεδιάστε το Σπίτι γύρω από τα Κατοικίδιά σας

ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ  •  11 Απριλίου 2024
katikidia_interior design

Στην KRAFT Paints αναγνωρίζουμε την  τάση των εσωτερικών χώρων που είναι σχεδιασμένοι για κατοικίδια και τις μοναδικές προκλήσεις που παρουσιάζει. Η προσέγγισή μας στην ανάπτυξη χρωμάτων είναι προσαρμοσμένη για να εξυπηρετεί σπίτια όπου τα κατοικίδια θεωρούνται εξίσου σημαντικά με τους ανθρώπινους, εξασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας συμβάλλουν σε χώρους που είναι όμορφοι αλλά και λειτουργικοί για όλα τα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των τριχωτών μας φίλων.

Κατανοώντας τις ανάγκες των κατοικίδιων, επικεντρωνόμαστε στην αντοχή και ασφάλεια των προϊόντων μας. Τα χρώματά μας είναι διαμορφωμένα ώστε να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές σε γρατσουνιές και σημάδια, ένα βασικό πρόβλημα σε σε σπίτια με κατοικίδια που μπορεί να τρίβονται πάνω στους τοίχους. Η αντοχή έρχετε σε συνεργία με τις αμέτρητες χρωματικές επιλογές που μπορείτε να δείτε στα χρωματολόγιά μας που σας επιτρέπουν να εκφράσετε την προσωπικότητά σας διατηρώντας παράλληλα ένα περιβάλλον φιλικό προς τα κατοικίδια.

pet centric home

Η καθαριότητα και η ευκολία συντήρησης των επιφανειών είναι βασικές σε σπίτια έχουν κατοικίδια. Το υψηλής ποιότητας πλενόμενο χρώμα Master Easy Clean παρέχει αντοχή στους λεκέδες, κάνοντας ευκολότερο για τους ιδιοκτήτες να καθαρίσουν τις επιφάνειες. Είτε πρόκειται για αποτυπώματα πατούσας είτε για τυχαίες ακαταστασίες, οι επιφάνειές μας μπορούν να καθαριστούν εύκολα και να διατηρηθεί ο χώρος.

Δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια όλων των μελών του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένων των κατοικίδιων. Οι σειρά χρωμάτων Master Family είναι χαμηλές σε VOCs (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις), μειώνοντας τον κίνδυνο προβλημάτων αναπνευστικού και διασφαλίζοντας ένα ασφαλέστερο εσωτερικό περιβάλλον. Η μειωμένη οσμή κατά τη διάρκεια της βαφής είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα, ιδιαίτερα για τα ευαίσθητα κατοικίδια.

Πέραν των τεχνικών χαρακτηριστικών, λαμβάνουμε υπόψη τη συναισθηματική ευημερία των κατοικίδιων στους χώρους. Τα χρώματα και οι υφές μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά των ζώων. Προσφέρουμε μια παλέτα από αποχρώσεις οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν ένα ήρεμο περιβάλλον για τα κατοικίδια, μειώνοντας το άγχος και το στρες. Για περισσότερη έμπνευση δείτε την παλέτα χρωμάτων Color Moods.

Η εμπλοκή μας στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων με επίκεντρο τα κατοικίδια εκτείνεται πέρα από την απλή παροχή των κατάλληλων προϊόντων. Συνεργαζόμαστε με ΜΚΟ για να βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος για ζώα χωρίς σπίτι. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας δωρίσαμε χρώματα για να κατασκευαστούν σπίτια για αδέσποτα στη Σπάρτη και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε αιτήματα νέων χορηγιών από άλλους οργανισμούς.

Aγκαλιάζουμε την πρόκληση της δημιουργίας προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χώρων με επίκεντρο τα κατοικίδια. Προσφέροντας ανθεκτικές, ασφαλείς και καλαίσθητες επιλογές, συμβάλλουμε στη δημιουργία αρμονικών χώρων διαβίωσης όπου άνθρωποι και κατοικίδια μπορούν να συνυπάρξουν.

pet centric home kraft paints
cat_house