Η KRAFT Paints απέσπασε 3 βραβεία στα Home Improvement Awards 2024!

Δελτία τύπου  •  20 June 2024
home_improvement_awards

Η ποιότητα, η καινοτομία, το design και το αισθητικό αποτύπωμα των προϊόντων της KRAFT Paints επιβραβεύθηκαν από το καταναλωτικό κοινό και την κριτική επιτροπή, με ένα Gold και δύο Bronze Awards.

Συγκεκριμένα, δύο προϊόντα νανοτεχνολογίας από την οικογένεια πατητής τσιμεντοκονίας Arterra Patiti, το Arterra Patiti Fine και το Arterra Patiti Ultra Fine (διακοσμητική, παστώδης επικάλυψη πατητής τεχνοτροπίας λείου ή υπέρ-λεπτού φινιρίσματος για τοίχους και δάπεδα, αντιστοίχως) κέρδισαν το Gold Award στην κατηγορία «Τοιχοποιία», σε πλήρη ταύτιση με την επιτυχία που καταγράφουν στην αγορά και στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Μάλιστα, ολόκληρη η σειρά Arterra Patiti της KRAFT Paints (εκ του Art και Terra, δηλαδή Τέχνη και Γη), απέσπασε το Bronze Award στην κατηγορία «Design & Συσκευασία». Οι υψηλής αισθητικής συσκευασίες της σειράς, που απαρτίζεται από 7 προϊόντα, αποτελούν βασικό στοιχείο της εμπειρίας χρήσης των προϊόντων, καθώς προσιδιάζουν στην υφή της Πατητής Τεχνοτροπίας, κάτι πολύ χρήσιμο για επαγγελματίες και ιδιώτες. Επιπλέον, στις μεταλλικές συσκευασίες η καινοτομία έγκειται στο ότι περιλαμβάνουν και τα δύο συστατικά που αναμειγνύονται σε μία συσκευασία (ενώνονται με ένα δαχτυλίδι), παρέχοντας ευκολία τόσο στους χρήστες όσο και στα σημεία πώλησης.

Τέλος, η υψηλών επιδόσεων, ρητινούχα, εύκαμπτη, τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων Fixotile Flex 30 απέσπασε το Bronze Award βραβείο στην κατηγορία «Κόλλες - Συγκολλητικά», χάρις στην υψηλή πρόσφυση, τη μεγάλη αντοχή στην υγρασία και την εξαιρετική ευκολία χρήσης που τη διακρίνει.

Τα Home Improvement Awards είναι ο σημαντικότερος θεσμός βράβευσης της προϊοντικής καινοτομίας στον τομέα του Home Improvement. Τα υψηλής αξιοπιστίας βραβεία μετρούν ήδη 12 χρόνια παρουσίας και κάθε διάκριση σε αυτά είναι πραγματικά σημαντική, καθώς οι βραβεύσεις προκύπτουν μετά από ψηφοφορία τόσο του καταναλωτικού κοινού (κατά 60%) όσο και της έμπειρης Επιτροπής Αξιολόγησης (κατά 40%).

H απόδοση των βραβείων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου στο Παγκράτι, σε μία λαμπρή τελετή στο Μουσείο Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.