Χρώματα για όλα τα μωρά!

ΠΑΙΔΙ & ΧΡΩΜΑ  •  13 Ιουλίου 2023
Χρώματα για όλα τα μωρά!

Ροζ για τα κορίτσια, γαλάζιο για τα αγόρια. Πολλοί είναι οι γονείς που επιλέγουν τα κλασικά αυτά χρώματα για τη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου. Ο εγκλωβισμός στις κλασικές επιλογές των στερεότυπων του φύλου δεν είναι η μόνη λύση. Σας προσφέρουμε πάνω από 2000 αποχρώσεις  για να δημιουργήσετε όμορφους και πρωτότυπους χρωματικούς συνδυασμούς γιατί στο τέλος της ημέρας  το βρεφικό δωμάτιο πρέπει να είναι άνετο, ασφαλές και καλαίσθητο! Μπορείτε βάφοντας μόνο έναν τοίχο του δωματίου, να το μετατρέψετε αμέσως σε ένα μαγικό δάσος, ένα ουρανό ή μια ήρεμη θάλασσα.

Προτείνουμε το πράσινο KR 1517 Baby Mint που είναι ηρεμιστικό, αναζωογονητικό, αλλιεργητικό, προωθεί την ηρεμία της σκέψης και της συγκέντρωσης. Είναι, επίσης, πολύ γαλήνιο, ήρεμο και φυσικό. Ενώ για όσους γονείς θέλουν να παραμείνουν στις κλασικές επιλογές υπάρχει το KR110 Baby Blush, ένα χρώμα ρομαντικό, με αγάπη, και θηλυκότητα. Τα δυο χρώματα μπορούν να συνδυαστούν με ένα ζεστό γκρι όπως το KR2665 Grey Wave που είναι ένα διαισθητικό και συναισθηματικό χρώμα.

kraft paints Χρώματα για όλα τα μωρά!

To MASTER ECO είναι ένα οικολογικό πλαστικό χρώμα εξαιρετικής ποιότητας, φιλικό στον χρήστη και το περιβάλλον καθώς είναι πιστοποιημένο με το οικολογικό σήμα Ecolabel. Επιπλέον είναι πιστοποιημένο με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές του διεθνούς αναγνωρισμένου σήματος Indoor Air Comfort του οργανισμού Eurofins, συνεισφέροντας στην ποιότητα του αέρα και την υγιεινή ατμόσφαιρα εντός του σπιτιού σας. Επομένως, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να υποδεχθείτε το μωράκι σας!

Εμπνευστείτε και  βρείτε τα χρώματά μας σε επιλεγμένα χρωματοπωλεία.