Οι Συνεργασίες μας

Bo Concept

Η εσωτερική διακόσμηση και ο κόσμος των χρωμάτων σας δίνουν έμπνευση για το σπίτι σας!

Η KRAFT Paints και η BoConcept αποφάσισαν να φέρουν μια νέα hands on και live experience εμπειρία στους καταναλωτές. Η ανανέωση της διακόσμησης ενός χώρου μπορεί να αποτελέσει πρόκληση και θα απαιτηθούν πολλές μικρές και μεγάλες αποφάσεις. Οι δύο εταιρίες, με αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο τους, πάνε ένα βήμα πιο μπροστά την αντίληψη διαμόρφωσης στην εσωτερική διακόσμηση με LIVE βαμμένους χώρους στα καταστήματα με αποχρώσεις της KRAFT Paints.

Τρόπος Σκέψης

Η KRAFT Paints είναι ο πρώτος κατασκευαστής χρωμάτων στην Ελλάδα που προέβη οικειοθελώς σε ανάλυση των εκπομπών βαφών τοιχοποιίας επιβεβαιώνοντας, διασφαλίζοντας και πιστοποιώντας την ποιότητα των προϊόντων μέσω των πανευρωπαϊκά φημισμένων και αποδεκτών σημάτων «Indoor Air Comfort®» και «Indoor Air Comfort GOLD®», ώστε να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα δεν ενέχουν κίνδυνο για την υγεία σε συνεργασία με τον Eurofins, τον κορυφαίο οργανισμό στον τομέα των μετρήσεων εκπομπών πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC).

Όλα τα ξύλινα έπιπλα της BoConcept διαθέτουν την πιστοποίηση «The Indoor Climate Label» αναφορικά με την εκπομπή αερίων και οσμών και είναι ασφαλή για εσάς και το σπίτι σας.

Η υγιεινή ατμόσφαιρα και το αποτύπωμα που αφήνουμε είναι μια από τις θεμελιώδης αρχές της συνεργασίας μας.

Υπηρεσία Interior Designer & Συμβούλου Αποχρώσεων

Επισκεφθείτε τα καταστήματα BoConcept και αναζητήστε τους χώρους με σήμανση αποχρώσεων της Kraft Paints. Σας ευχόμαστε να έχετε μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης και να αποφασίσετε για την ανανέωση των χώρων σας!

Συνεργασία Kraft Bo Concept
Συνεργασία Kraft Bo Concept
Συνεργασία Kraft Bo Concept