Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η προσήλωση στη στρατηγική της βιώσιµης ανάπτυξης και η ένταξη σε αυτήν των πρακτικών και πολιτικών της Εταιρικής Ευθύνης αποδεικνύονται απολύτως αναγκαίες, ιδιαίτερα στη σηµερινή οικονοµική συγκύρια. Με το πρόγραμμα «Μαζί Χρωματίζουμε το Αύριο», ο Όμιλος Ντρουκφαρμπεν, μέσω των brands KRAFT Paints & Bioclima, αποδεικνύεται πιστός στη φιλοσοφία και τις αξίες του, αναγνωρίζοντας έμπρακτα τη διαρκή αλληλεπίδραση επιχειρήσεων και κοινωνίας, με στόχο να δημιουργήσει ένα περιβάλλον καλύτερο για όλους.

 

Οι δράσεις του Ομίλου, έχουν στόχο: Τη λειτουργία μας με σεβασμό στο περιβάλλον, τους εργαζόμενου και τις τοπικές κοινωνίες.

 

  • Την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας και των τεχνών μέσω του χρώματος. Η KRAFT Paints  στηρίζει σταθερά το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης προκειμένου να βάψει τους τοίχους σε μόνιμες συλλογές του Μουσείου και σε νέες  εκθέσεις. Ενώ παράλληλη στηρίζει και καλλιτέχνες σε ποίκιλες δραστηριότητες όπως το προγράμματα εικαστικής αναπαλαίωσης παλιών καϊκιών “Καράβια Που Δεν Φοβήθηκαν”, της Χριστιάννας Οικονόμου.
  • Την βελτιστοποίηση των πόλεων. Στο πλαίσιο της ενέργειας “Cities Of Color”, η εταιρεία χορηγεί τοιχογραφίες σε δημόσιους τοίχους σε όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικά, παρείχαμε τα ακρυλικά χρώματα 4 Seasons για την τοιχογραφία στον εξωτερικό χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, σε έναν τοίχο επιφάνειας 1.100 τετραγωνικών μέτρων και στο Project τοιχογραφιών στην Αθήνα, το Korydallos Lake Park Walls, μια δράση η οποία μεταμόρφωσε τον τοίχο στις πρώην γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, συνολικής επιφάνειας μεγαλύτερης από 1.300 τετραγωνικά μέτρα.
  • Τη στήριξη της εκπαίδευσης μέσω δωρεάν σεμιναρίων και ανακαίνισης σχολικών τάξεων Πανελλαδικά.
  • Τη στήριξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων που έρχονται σε επαφή με την εταιρεία ή αιτημάτων ΜΚΟ.