Η KRAFT Paints & Bioclima @ ΤΗΕ ARCHITECT SHOW 2023!

Δελτία τύπου  •  28 Νοεμβρίου 2023
Architect Show_KRAFT Paints

Η KRAFT Paints & Bioclima συμμετέχουν στο «The Architect Show 2023», το κορυφαίο premium event της αρχιτεκτονικής και του design, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Δεκεμβρίου, στο Athens Metropolitan Expo. 

Στόχος της KRAFT Paints & Bioclima, συμμετέχοντας για δεύτερη χρονιά στο «The Architect Show», είναι να παρουσιάσει τις καινοτόμες λύσεις και τα ολοκληρωμένα συστήματα που προσφέρει, ειδικά σχεδιασμένα για αρχιτέκτονες και designers. Βασισμένη  πάντα στη φιλοσοφία των βιώσιμων λύσεων & εμπνευσμένη από τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς, ανταποκρίνεται πλήρως στις νέες προκλήσεις και το μέλλον του κατασκευαστικού κλάδου.

H KRAFT Paints θα είναι μέρος και τoυ «Wasted», μίας εικαστικής δημιουργίας που θα ολοκληρωθεί σε τρεις φάσεις, -αρχής γενομένης το 2022 έως το 2024- με το σκεπτικό ότι μειώνουμε τα απόβλητα, επαναχρησιμοποιούμε τα υλικά και μειώνουμε τις εκπομπές άνθρακα, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Ο τοίχος που επιμελήθηκε η KRAFT Paints πρεσβεύει τις παραπάνω αξίες και η εταιρία δηλώνει ότι «Αν οι τοίχοι μπορούσαν να μιλήσουν, θα χρησιμοποιούσαν το χρώμα ως μία από τις γλώσσες επικοινωνίας τους για να εκφράσουν τα συναισθήματα του χώρου, αλλά και τη διαχρονική αξία τους. Η φιλοσοφία της KRAFT Paints στην επιλογή των χρωμάτων για την εγκατάσταση βασίζεται σε βιώσιμες πρακτικές. Η ποιότητα του προϊόντος και οι επιλεγμένες αποχρώσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό κτιρίων και στον αστικό σχεδιασμό, ειδικά με την υφιστάμενη κατάσταση των αυξανόμενων θερμοκρασιών και των ανησυχιών για την κλιματική αλλαγή.»

Επιπλέον, στο booth G13 της έκθεσης η KRAFT Paints  θα εστιάσει στα παρακάτω:

H Bioclima θα εστιάσει στα παρακάτω:

  • EPD των συστημάτων ClimaWall & ClimaRoof
  • Φινιρίσματα και κοκκομετρίες των προϊόντων ClimaTop
  • Τεχνική Υποστήριξη και επιπλέον υπηρεσίες που παρέχοντα κατά τη διάρκεια κατασκευαστικών έργων

Τα δύο brands θα παρέχουν  πληροφορίες για όλη την προϊοντική τους γκάμα και πώς συμβάλλουν στις πράσινες αξιολογήσεις κτιρίων (LEED, BREEAM, WELL).

H KRAFT Paints & Bioclima υποστηρίζουν τις προσπάθειες των επαγγελματιών του κλάδου, από τον αρχιτέκτονα έως τον κατασκευαστή, με μια σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών συμβουλευτικής, εκπαίδευσης, επιβλέψεων, προτάσεων και προσφορών. Όραμα είναι να αποτελούν στρατηγικό συνεργάτη, ώστε  να εξελίσσουν συνεχώς τον κλάδο  προς τη δημιουργία πιο πράσινων πόλεων και πιο υγιεινών κατοικιών (indoor air comfort).

Σας περιμένουν στο  Athens Metropolitan Expo στην Αίθουσα 4, stand G13 ή κλείστε ραντεβού με το τεχνικό τμήμα για να σας επισκεφτεί τα γραφεία σας ή απευθείας σε κάποιο κατασκευαστικό σας έργο.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο παρακάτω link: https://bit.ly/46AX564