Η KRAFT Paints & BIOCLIMA® στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023

Εκθέσεις / Εκδηλώσεις  •  03 Οκτωβρίου 2023
Η KRAFT Paints & BIOCLIMA® στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023

Η KRAFT Paints και η BIOCLIMA® θα δώσουν και φέτος δυναμικό παρόν στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, μία εκδήλωση αποκλειστικά για τον κατασκευαστικό κλάδο στην Ελλάδα, η οποία θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Σε ένα περίπτερο γεμάτο χρώμα, διαδραστικές εκπλήξεις και green περιβάλλον, ο Όμιλος Druckfarben θα σας παρουσιάσει καινοτόμες λύσεις και εργαλεία που προσφέρει στον σύγχρονο επαγγελματία Αρχιτέκτονα, Κατασκευαστή, Εφαρμοστή.

Τα προϊόντα της KRAFT Paints που θα παρουσιαστούν εστιάζουν στην μείωση του αποτυπώματος του κτηρίου και την αισθητική αρτιότητα ενώ λύσεις και εργαλεία όπως το KRAFT PRO Club και τα Peel & Stick Color Samples θα είναι διαθέσιμα για να κάνουν τη δουλειά του κάθε επαγγελματία πιο εύκολη.

Oι επισκέπτες θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά τα Πιστοποιημένα Δομικά Συστήματα Ενεργειακής Αναβάθμισης BIOCLIMA®, την καινοτομία πίσω από τα συστήματα λόγω των πιστοποιήσεων που έχουν λάβει και συμβάλλουν στην ανώτερη ‘οικολογική’ ταξινόμηση των κτηριακών κατασκευών σύμφωνα με τα συστήματα βαθμονόμησης όπως LEΕD, BREEΑM, WELL κ.α. Η έμπειρη ομάδα μηχανικών θα είναι διαθέσιμη για να συμβουλέψει ποια υλικά είναι τα κατάλληλα για κάθε έργο αλλά ακόμα και πως εντάσσονται στα προγράμματα επιδότησης, όπως το Εξοικονομώ.

Πρόκειται για μια συνολική παρουσίαση λύσεων που εστιάζουν στην καινοτομία και στο μέλλον της οικοδομής. Η ομάδα της KRAFT Paints και BIOCLIMA® σας περιμένουν στο:

Metropolitan Expo, Hall 3, Booth E4
19-22/10/23
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή
10.00-20.00

Εγγραφείτε εδώ για την πρόσκλησή σας & επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα για να κλείσετε προσωπικό ραντεβού στη διάρκεια της έκθεσης.