Τεχνικό Σεμινάριο στη Σάμο!

Σεμινάρια / Webinars  •  19 Απριλίου 2024
seminar

Η KRAFT Paints, διατηρώντας τη σταθερή της δέσμευση για την υποστήριξη των επαγγελματιών του κλάδου, διοργάνωσε στις 17/4 στη Σάμο, σε συνεργασία με το κατάστημα του Σταύρου Ιωάννη, ένα τεχνικό σεμινάριο ειδικά σχεδιασμένο για τους τοπικούς επαγγελματίες.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στον χώρο CENTRAL στο Νέο Καρλόβασι και συμμετείχαν συνολικά 25 επαγγελματίες με εξειδίκευση στη θερμομόνωση και τους ελαιοχρωματισμούς. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνικές λύσεις της KRAFT Paints, περιλαμβανομένων εξελιγμένων προϊόντων όπως επισκευαστικά κονίαματα για επιφάνειες σκυροδέματος και σοβά, καθώς και τα Πιστοποιημένα Δομικά Συστήματα Ενεργειακής Αναβάθμισης BIOCLIMA®. Τα τελευταία ανταποκρίνονται πλήρως σε όλους τους σύγχρονους Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς Κανονισμούς σχετικά με τη θερμομόνωση και πυροπροστασία των κτιριακών κατασκευών.

Η Σάμος, ειδικά κατά την τουριστική περίοδο, δέχεται αυξημένη κίνηση σε ξενοδοχειακές μονάδες, εξοχικές κατοικίες και δημόσια κτίρια, κάτι που επιφέρει αύξηση στις εργασίες.

Το σεμινάριο οδήγησε ο κ. Γιαβρούτας, Χημικός Μηχανικός, ο οποίος με την τεχνογνωσία και την εξειδικευμένη του γνώση παρείχε χρήσιμες πληροφορίες και απάντησε σε ερωτήσεις των τοπικών συνεργατών. Επίσης, υπήρξε διαδραστικότητα μεταξύ των συμμετεχόντων, οι οποίοι εξέφρασαν απορίες και διαπιστώσεις. Το τμήμα πωλήσεων, μέσω των κ. Τερζόπουλου και κ. Καρτέρη, παρείχε επιπλέον υποστήριξη σε εμπορικά θέματα που τέθηκαν.

Η πυροπροστασία κτιρίων και η συμβολή των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης σε αυτήν καθώς και η επισήμανση των τεχνικών λεπτομερειών κατά την εφαρμογή των ΣΕΘ ήταν θέματα που τράβηξαν το ενδιαφέρον του κοινού.