Κόκκινες πινελιές για όμορφες γιορτές!

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ  •  01 Δεκεμβρίου 2023
merry go round - christmas colors

Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά… και ας μην κρυβόμαστε: όλοι, μικροί μεγάλοι ανυπομονούμε για τις πιο αγαπημένες γιορτές όλου του χρόνου και την πιο όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα που θα δει ποτέ το σπίτι μας!

Φυσικά, όπως κάθε χρόνο, το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα υπόλοιπα γιορτινά διακοσμητικά στοιχεία παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο όλη αυτή τη σεζόν στο ντεκόρ, ενώ τα ζεστά χαλιά, τα ριχτάρια, ο ζεστός χαμηλός φωτισμός αλλά και οι όμορφες μυρωδιές έρχονται να συμπληρώσουν ιδανικά την ατμόσφαιρα και να δημιουργήσουν τη θαλπωρή που αποζητούμε όλοι αυτές τις μέρες. Χωρίς χρώμα όμως, πάντα κάτι θα λείπει… Και επειδή λατρεύουμε το χρώμα, όπως λατρεύουμε και τα Χριστούγεννα, η KRAFT Paints ξεχώρισε και μας φέρνει από την παλέτα Inspired Collection την απόλυτη χριστουγεννιάτικη απόχρωση: KR1887 Merry Go Round. Αυτό το σκούρο ματ κόκκινο είναι φτιαγμένο για να μεταμορφώνει το υπόβαθρο στο καθιστικό μας σε ένα παραμυθένιο σκηνικό. Άλλωστε τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο κάλαντα, στολίδια και γλυκά, αλλά είναι επίσης μαγεία, παραμύθι, κατάνυξη, θαλπωρή και φυσικά πάντα μία ευκαιρία να διαφοροποιηθούμε και να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας, μέσα από ένα custom home décor που ασπάζεται μελετημένα τις παγκόσμιες τάσεις.

Η KR1887 Merry Go Round είναι μία σαγηνευτική, πολύ ‘must’ απόχρωση τον φετινό χειμώνα, που θα μεταμορφώσει τελείως την εικόνα του καθιστικού σας και θα δημιουργήσει τον απόλυτα γιορτινό χαρακτήρα που χρειάζεστε. Αν όμως ο χώρος είναι μικρός, προτιμήστε να βάψετε με αυτήν μόνο τον έναν τοίχο ή εναλλακτικά βάψτε λεπτομέρειες όπως σοβατεπί ή πλαίσια παραθύρων. Ακόμη και μία ξύλινη πόρτα θα αναβαθμιστεί πλήρως με αυτή την απόχρωση και θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Το κόκκινο αυτό είναι πλούσιο, με τόσο μπλε μέσα του ώστε να μην γίνεται κραυγαλέο. Είναι άνετο και ‘καθημερινό’, χαλαρωτικό και ταυτόχρονα κομψό - τέλειο για κάθε δωμάτιο. Δένει εκπληκτικά με ζεστά ξύλα όπως τικ και καρυδιά και φυσικά με μία vintage επίπλωση ή στυλ. Αλλά ακόμη και για μια πιο δημιουργική προσέγγιση στο interior design, το KR1887 Merry Go Round αποτελεί έναν ιδανικό οδηγό στη διαμόρφωση της συνολικής χρωματικής παλέτας και των υλικών σας. Τολμήστε να το συνδυάσετε με γκρι, μπεζ, φωτεινά χρώματα ή στοιχεία γυμνού μπετόν και κάντε ένα πολύ ενδιαφέρον statement, με αφορμή το γιορτινό φρεσκάρισμα του σπιτιού σας!

Χρόνια Πολλά!