Το μαγικό χρώμα του Οκτωβρίου

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ  •  01 Οκτωβρίου 2023
Kraft paints Το μαγικό χρώμα του Οκτωβρίου

Γύρω η φύση αλλάζει χίλια χρώματα, το φως παύει να είναι εκτυφλωτικό και εμείς αρχίζουμε να λαχταράμε μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι! Υποδεχόμαστε τον Οκτώβριο - τον πιο αντιπροσωπευτικό μήνα του φθινοπώρου - και ετοιμαζόμαστε να διανύσουμε μαζί του μία άλλοτε μελαγχολική και άλλοτε ζωηρή διαδρομή, πάντοτε όμως πλούσια σε χρώματα, μυρωδιές και συγκινήσεις, με επίλογο το άκρως διασκεδαστικό Halloween!

Η λαχταριστή πορτοκαλί κολοκύθα, σήμα κατατεθέν του Οκτωβρίου και φυσικά της γιορτής του Halloween, με τις χαρακτηριστικές σκαλισμένες κολοκύθες-φαναράκια που σύμφωνα με τον θρύλο διώχνουν τα κακά πνεύματα, αποτελεί εκτός των άλλων σύμβολο αναγέννησης και γονιμότητας και βέβαια μία εξαιρετική πηγή έμπνευσης ακόμη και για τις χρωματικές παλέτες της σεζόν. Στον φετινό Οκτώβριο δίνουμε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα με ένα διακριτικό, κομψό και απόλυτα φθινοπωρινό χρώμα στο επίκεντρο: το KR1925 Pumpkin Spice /F από την Inspired Collection. Χάρη στην έμφυτη απαλότητά του με τις σχεδόν κρυμμένες κίτρινες τονικότητές του και σε κάποιες ‘μαγικές’ ιδιότητες που δύσκολα μπορεί κάποιος να προσδιορίσει, αυτό είναι ένα χρώμα με πάρα πολύ φανατικούς οπαδούς, που διεκδικεί να κλέψει και τη δική σας καρδιά, συντροφεύοντάς σας μόνιμα, για πολλά χρόνια. Δεν ‘επιδιώκει’ την προσοχή, δεν κουράζει, αλλά ούτε και ‘χάνεται’, ενώ ταυτόχρονα χάρη στην ποιότητά του που παραπέμπει σε υφές υλικών, περικλείει όλο τον χώρο με μια γλυκιά θαλπωρή.

Είναι το τέλειο χρώμα για να προσδώσει μια αύρα πολυτέλειας και υψηλού γούστου από μόνο του, καθώς και για να δημιουργήσει απεριόριστα στυλ διακόσμησης σε συνδυασμό με τα περισσότερα χρώματα που αγαπάτε. Εμείς λατρεύουμε τον συνδυασμό του με το μπλε (τολμήστε ακόμη και ένα μπλε έπιπλο μπροστά από τον Pumpkin Spice τοίχο) και με το πράσινο, όπως για παράδειγμα το KR1487 Maiden Grass /F πάλι από την Inspired Collection, το οποίο τονίζει και ‘ζεσταίνει’ ακόμη περισσότερο το KR1925 Pumpkin Spice /F ενώ συνθέτει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Επίσης ταιριάζει πολύ όμορφα και με πιο σκούρα καφέ, δημιουργώντας μία απολύτως γήινη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα και έναν πολύ ‘ζεστό’ χώρο που θα σας κρατάει μέσα για cocooning όλο το φθινόπωρο!

Τολμήστε το KR1925 Pumpkin Spice /F και έξω… Είναι μία πολύ ‘ευέλικτη’ απόχρωση, εξίσου κατάλληλη και για το εξωτερικό του σπιτιού σας, ειδικά αν αυτό βρίσκεται σε έναν φυσικό περιβάλλοντα χώρο. Το πάντρεμα αυτού του διακριτικού nude πορτοκαλί-καφέ με τις πράσινες, καφέ, κόκκινες και κίτρινες αποχρώσεις της φύσης πρόκειται να απογειώσει οπτικά την όψη του κτιρίου