Τα χρώματα των Χριστουγέννων - KRAFT Paints

ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ  •  23 Ιουνίου 2023
Τα χρώματα των Χριστουγέννων - KRAFT Paints

Αμέτρητες επιλογές στοιχείων και διακόσμησης σε χιλιάδες αποχρώσεις μπορούν να δημιουργήσουν έμπνευση για μια ανατρεπτική αλλά και την πιο κλασσική διακόσμηση τα Χριστούγεννα.

Και τι αποτελεί τελικά το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα;

Μήπως είναι μόνο ο στολισμός με το πράσινο και κόκκινο χρώμα;

Μήπως είναι μόνο οι χρυσές λεπτομέρειες;

Όχι, τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνον αυτό. Αμέτρητες επιλογές στοιχείων και διακόσμησης σε χιλιάδες αποχρώσεις μπορούν να δημιουργήσουν έμπνευση για μια ανατρεπτική αλλά και την πιο κλασσική διακόσμηση τα Χριστούγεννα.

Γκρι συλλεκτικές αποχρώσεις

Επιλέξτε ένα χρώμα ζεστό για τον φωτισμό του γιορτινού χώρου όπως της τραπεζαρίας. Τα φωτεινά κίτρινα λαμπάκια δίνουν μια μυσταγωγική αίσθηση στη διακόσμηση και προσφέρουν ένα αίσθημα κατάνυξης καθώς παραπέμπουν στα κεριά των χώρων λατρείας.

Η αντανάκλαση που δίνουν τα λαμπιόνια θα γεμίσουν τους τοίχους μοτίβα και όνειρα.

Ό,τι χρώμα και να έχετε επιλέξει για τα στολίδια η αντανάκλαση των μικρών αυτών λαμπτήρων θα κάνει το στολισμό σας ξεχωριστό.

Τα χρώματα των Χριστουγέννων - KRAFT Paints
Τα χρώματα των Χριστουγέννων - KRAFT Paints

Το γκρι έχει πλέον αποενοχοποιηθεί και αποτελεί την πρώτη επιλογή μετά το λευκό για τους τοίχους όσο και για τη διακόσμηση.

Γίνεται Χριστουγεννιάτικο; Η απάντηση είναι ΝΑΙ.

Το ανοιχτό αλλά και το λίγο πιο σκούρο γκρι παραπέμπουν στο ασήμι. Πολύτιμο χρώμα που προδιαθέτει τη λάμψη.

Η έντονη τάση προς τις ουδέτερες παλέτες μπορεί μα φανεί μονότονη ή ήπια. Για να αποφευχθεί αυτό, προσθέστε μικρές πινελιές από άλλα χρώματα ώστε να επαναφέρετε τον ενθουσιασμό στον χώρο.

Μπάλες λευκές με μικρές γκρι πινελιές ή γκρί μαξιλάρια πάνω στον καναπέ αλλά και τοποθετημένα στο πάτωμα δίνουν μια αίσθηση θαλπωρής και αγάπης . Ότι αναζητούμε όλοι τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Το γκρί μπορεί να γίνει και φόντο. Βάψτε ένα κεντρικό τοίχο του σπιτιού με το απαλό γκρι KR 2204 ICE LAND από την βεντάλια KRAFT Inspired Collection και κράτησε την ατμόσφαιρα ζεστή* και καθαρή όσο πρέπει ώστε να αγκαλιάζει τις προτάσεις σας.

*Το γκρι εντάσσεται στην ψυχρή γκάμα της παλέτας των χρωμάτων, παρόλα αυτά για να κρατήσετε την ατμόσφαιρα ζεστή επιλέξτε θερμό φωτισμό και ξύλινα στοιχεία στον χώρο.

Ροζ Χριστούγεννα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Η παλέτα του ρόζ αστείρευτη πηγή έμπνευσης.

H nude παλέτα χρωμάτων και αποχρώσεων του ροζ είναι εδώ για να δώσει στις στιγμές μας το όνειρο, το χάδι της αγαλλίασης και τη θαλπωρή των Χριστουγέννων.

Σκεφτείτε ροζ χνουδωτές μπάλες πάνω στο δέντρο και βελούδινα υφάσματα στο χρώμα του σωμών.

Σκούρο σωμών, ρόζ γκρεζ, σάπιο μήλο και ροζ NORTH POLE KR 2518 της KRAFT Paints όποια απόχρωση και να διαλέξετε, όλες θα δώσουν το τέλειο αποτέλεσμα αν θέλετε να μεταμορφώστε τον χώρο σας.

Διαλέξτε το κατάλληλο χρώμα στην κατάλληλη υφή, (εμείς προτείνουμε το οικολογικό χρώμα Master ECO με super mat υφή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε) και δώστε χρώμα κάθε στιγμή της ημέρας.

Tips!

Διάρκεια Βαψίματος: Ελάχιστη.

Με τα πλέον καινοτόμα προϊόντα της KRAFT Paints μπορείς να αλλάξει χρώμα στους τοίχους μέσα σε 2 μόνο ώρες, αρκεί να επιλέξεις την απόχρωση που αγαπάς.

Master ECO

Χρόνος Στεγνώματος: 1-2ώρες

Χρόνος επαναβαφής: 4-6 ώρες

Ένας νέος καμβάς χρωμάτων KRAFT Paints

Τελικά τα Χριστούγεννα μπορούν να έχουν ένα νέο δικό τους καμβά και όχι μόνο πράσινο του Έλατου και τις αποχρώσεις  του κόκκινου.

Και τον καμβά αυτό μπορείτε να τον δημιουργήσετε μόνοι σας. Σκεφτείτε τι σας χαλαρώνει, ποιο στοιχείο σας ανεβάζει τη διάθεση, το αγαπημένο σας ρόφημα ακόμα και τα αγαπημένα σας αρώματα και κάντε απόχρωση την κάθε μέρα.

Τα χρώματα των Χριστουγέννων - KRAFT Paints

Εμείς σκεφτήκαμε μια κούπα από καφέ KR 1065  CAFFE MOCHA που μας συντροφεύει στις ημέρες χαλάρωσης και του αρώματος της κανέλλας KR1934 CINNAMON CITY . Στοιχεία που πλαισιώνονται από το χιονισμένο αέρινο γαλαζοπράσινο χρώμα KR2476 WINTER HAVEN και μας έκαναν να ερωτευτούμε δίπλα στο κλασσικό πράσινο CG 683 ELATO και το KR 1250 HOT IN SPICY κόκκινο των Χριστουγέννων.

Έτσι δημιουργήσαμε τις δικές μας εικόνες με τις αποχρώσεις της βεντάλιας KRAFT INSPIRED COLLECTION και ταξιδέψαμε μαγικά σε κάθε Χριστουγεννιάτικη γωνιά.