Μην ξεχνάτε τον διάδρομο!

Μην ξεχνάτε τον διάδρομο!

Η πιο διαδεδομένη τεχνική για τη διακόσμηση του διαδρόμου είναι αυτή της επένδυσης του τοίχου, από πάνω έως κάτω με κορνίζες σε διαφορετικά σχέδια και μεγέθη. Το περιεχόμενο ωστόσο αυτών από περίπτωση σε περίπτωση μπορεί να διαφέρει. Ανάλογα με το διακοσμητικό ύψος του υπόλοιπου σπιτιού μπορούν να παίξουν και οι κορνίζες το ρόλο τους.

Αν θέλετε να το κάνετε συμπληρωματικά τότε θα διαλέξετε κορνίζες και περιεχόμενο στο ίδιο στυλ. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κορνίζες όπου μέσα σε αυτές θα βάλετε φωτογραφίες με τα μέλη της οικογένειας φτιάχνοντας με αυτό τον τρόπο μια έκθεση αναμνηστικών φωτογραφιών στον τοίχο σας. Υπάρχουν ακόμη πάρα πολλοί τρόποι που οι κορνίζες μπορούν να αποτελέσουν το πιο όμορφο στοιχείο της διακόσμησης ενός σπιτιού.

Υπάρχει όμως και άλλη εναλλακτική, να παίξετε με το χρώμα. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα μονοχρωματικό look μην φοβηθείτε γιατί η μονοχρωμία δεν είναι συνώνυμη της μονοτονίας!

Έντονες αποχρώσεις του γκρι, όπως η KR1990 Friendly Companion μπορούν να κάνουν τη διαφορά με τολμηρό τρόπο και να προσφέρουν ένα κομψό & δημιουργικό αποτέλεσμα.

Αν θέλετε να τονίσετε έναν άλλο χώρο τότε διατηρείστε τον διάδρομό σας σε μια λευκή ή off white απόχρωση έτσι ώστε να πέφτει το μάτι στο χρώμα του τοίχου ενός άλλου χώρου όπως το σαλόνι.

  Μην ξεχνάτε τον διάδρομο!
  Μην ξεχνάτε τον διάδρομο!

  Λευκό σημαίνει φως, καλοκαίρι, καθ ριότητα, Κυκλάδες, στοιχεία απόλυτα συνυφασμένα με την κουλτούρα μας. Γι’ αυτό και η παλέτα Colors of Greece Collection έχει τόσες αποχρώσεις του λευκού που μας θυμίζουν όλα αυτά που αγαπάμε στην Ελλάδα.

  Όπως η απόχρωση CG477 White Santorini / F, που μας ταξιδεύει στη Σαντορίνη με τα ολόλευκα σπίτια της που συναντούν το Kyma tou Aegeou CG 631.

  Ιδανική επιλογή για τον χώρο σας αποτελεί το πλαστικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας και καλυπτικότητας Master με την πιστοποίηση Indoor Air Comfort® του οργα νισμού Eurofins, συνεισφέροντας στην ποιότητα του αέρα & την υγιεινή ατμόσφαιρα εντός του σπιτιού. Επίσης προσφέρει αντοχή στο συχνό πλύσιμο και στη μούχλα.

  Η αναζήτηση του τέλειου λευκού έχει τους κανόνες της:

  • Το ζεστό λευκό αφήνει ένα ελαφρώς κίτρινο αποτέλεσμα
  • Μην αναμειγνύετε ζεστές αποχρώσεις του λευκού με πιο ψυχρές. Μείνετε πιστοί σε ένα τόνο.
  • Το απόλυτο λευκό ίσως δείχνει «αποστειρωμένο». Προσθέστε ζεστασιά ποντάροντας σε έπιπλα με χρώμα, ξύλινες επιφάνειες και ρατάν φωτιστικά ή διακοσμητικά.
  • Για το απόλυτο λευκό, βάψτε τον τοίχο σας με τα προϊόντα της σειράς MASTER, επιλέγοντας λευκές αποχρώσεις που πλένονται εύκολα.
  HOME OFFICE: ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΖΕΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ; - KRAFT Paints

  Home Office: Πώς θα διαμορφώσετε ένα ζεν γραφείο στο σπίτι;

  ΕΠΟΜΕΝΟ