Η KRAFT Paints γεμίζει τον ανοιξιάτικο ουρανό με χρώματα!

Δελτία τύπου  •  24 Φεβρουαρίου 2023
kraftspaints-anoiksiastiko-ourano-me-xrwmata

Η KRAFT Paints υποδέχεται την Άνοιξη και δίνει χρώμα στον ανοιξιάτικο ουρανό με πινελιές από την παλέτα Colors of Greece Collection.


Με έμπνευση από τα χρώματα CG437/Uranos, CG680/Apokries, CG620/ Tarama Pink, που ταιριάζουν στην περίοδο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας, δημιούργησε τρία συλλεκτικά σχέδια χαρταετών, συνδυάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις σε ένα αποτέλεσμα που συναρπάζει και εμπνέει για ακόμα περισσότερες στιγμές χαράς.

Μέσα από μία σειρά δράσεων στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, αλλά και σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα με αγορές προϊόντων, η KRAFT Paints χαρίζει σε 250 τυχερούς το πιο αγαπημένο παιχνίδι της Καθαράς Δευτέρας με την υπογραφή της. Καταναλωτές, αγαπημένοι influencers και φυσικά εργαζόμενοι της εταιρίας, τη φετινή Καθαρά Δευτέρα θα ανεβάσουν ψηλά στον ουρανό τα πιο ιδιαίτερα χρώματα, απολαμβάνοντας στιγμές ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού με τους αγαπημένους τους. 

Η Colors of Greece Collection της KRAFT Paints έχει αναδειχθεί αγαπημένη επιλογή των καταναλωτών, τόσο για τις πλούσιες αποχρώσεις της, όσο και για τα χαρακτηριστικά της ονόματα. Για μία μέρα που έχει άρωμα Ελλάδας, δεν θα μπορούσε άλλη συλλογή εκτός από αυτή, να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους μοναδικούς χαρταετούς που σχεδίασε η ομάδα της KRAFT Paints, προσκαλώντας όλους σε ένα παιχνίδι χαράς και αισιοδοξίας.