Η KRAFT Paints υλοποίησε τεχνικό σεμινάριο στη Χίο!

Σεμινάρια / Webinars  •  28 Μαρτίου 2024
seminar_chios

Η KRAFT Paints με συνέπεια προς την υποστήριξη των επαγγελματιών του κλάδου, υλοποίησε στις 27/3, στη Χίο σε συνεργασία με το κατάστημα ΜΠΙΡΛΗ Ι.ΜΑΡΙΑ, σεμινάριο αφιερωμένο στους τοπικούς επαγγελματίες και στην εξέλιξη του κατασκευαστικού κλάδου στον ευρύτερο χώρο του ανατολικού Αιγαίου.

Το σεμινάρια παρακολούθησαν συνολικά 30 επαγγελματίες του κλάδου, με εξειδίκευση στην θερμομόνωση και τους ελαιοχρωματισμούς. Ενημερώθηκαν για τις νέες τεχνικές λύσεις της KRAFT Paints, εξελιγμένες προϊοντικές κατηγορίες όπως επισκευαστικά κονιαμάτα για επιφάνειες σκυροδέματος και σοβά και τα Πιστοποιημένα Δομικά Συστήματα Ενεργειακής Αναβάθμισης BIOCLIMA®, τα οποία είναι πλήρως εναρμονισμένα με όλους τους σύγχρονους Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς Κανονισμούς, σχετικά με τη θερμομόνωση και πυροπροστασία των κτηριακών κατασκευών.

Η Χίος και γενικά τα νησία του ανατολικού αιγαίου έχουν την πρόκληση της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου η οποία αυξάνει κατακόρυφα τις απαιτήσεις για εργασίες σε ξενοδοχιακές μονάδες και δημόσια κτίρια.

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε από τον κ. Σπανουδάκη, Μηχανικός της εταιρίας, ο οποίος μέσω της τεχνογνωσίας και εξειδικευμένης γνώσης του προσέφερε χρήσιμες πληροφορίες και απάντησαν σε ερωτήσεις των τοπικών συνεργατών. Υπήρξε έντονη διαδραστικότητα με τους συμμετέχοντες οι οποίοι εξέφρασαν απορίες και διαπιστώσεις ενώ το τμήμα πωλήσεων μέσω του κ. Τερζόπουλου και του κας Αμούργη βοήθησε το κοινό σε εμπορικά θέματα που τέθηκαν.

Η πυροπροστασία κτιρίων και η συμβολή των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης σε αυτή καθώς και η επισήμανση των τεχνικών λεπτομερειών κατά την εφαρμογή των ΣΕΘ μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού.

Τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα συνεχίζουν να εξελίσσουν το εκπαιδευτικό προφίλ της εταιρείας, με στόχο τη στήριξη και την εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου, που επιτρέπουν την υλοποίηση έργων με γνώμονα την ελληνική πραγματικότητα που είναι πλούσια σε μικροκλίματα και αρχιτεκτονική παράδοση.