Βάψτε τα Ντουλάπια της Κουζίνας

Βάψτε τα Ντουλάπια της Κουζίνας

Στην καθημερινότητά μας η έμπνευση έρχεται από παντού. Γι’αυτό σήμερα σας προτείνουμε να φρεσκάρετε ολοκληρωτικά την κουζίνα σας με μερικές απλές πινελιές στα ντουλάπια της.

Ένας τρόπος που μπορείτε να δώσετε στυλ και χαρακτήρα στην κουζίνα σας είναι το έντονο κοντράστ. Φανταστείτε μία λευκή κουζίνα με μαύρα ντουλάπια. Μπορεί να είναι τολμηρό αλλά αν είστε από αυτούς που λατρεύουν την μοντέρνα διακόσμηση ίσως και να γίνει το αγαπημένο σας δωμάτιο στο σπίτι. Για ένα πραγματικά σοφιστικέ ύφος αφαιρέστε τις πόρτες στα ντουλάπια σας και αφήστε τα ανοιχτά.

Ένα λαδί  όπως το KR2405 Ranchero / F μπορεί από την άλλη να προσδώσει στον χώρο μία όμορφη θαλπωρή και μία αίσθηση χαλαρότητας και ζεστασιάς. Σε συνδυασμό με ένα λαδί χρώμα ξύλου στις επιφάνειες και στους τοίχους μπορείτε να πετύχετε το ιδανικό στυλ για έναν φιλόξενο χώρο που θα συνοδεύει τις μαγειρικές σας και τις οικογενειακές καθημερινές συνευρέσεις. Ιδέες για περισσότερες αποχρώσεις μπορείτε πάντα να βρίσκετε στις βεντάλιες της KRAFT Paints . 

Αν η κουζίνα σας έχει κάποιο κεντρικό ανεξάρτητο έπιπλο μπορείτε να του δώσετε έναν δραματικό τόνο με κάποιο έντονο και κατά προτίμηση σκούρο χρώμα για να το διαχωρίσετε από το σύνολο. Να και ένας τρόπος να προσθέσετε ένα έντονο, ζωηρό χρώμα που δύσκολα θα επιλέγατε για την βασική επίπλωση του χώρου.

Βάψτε τα Ντουλάπια της Κουζίνας
Βάψτε τα Ντουλάπια της Κουζίνας

Αν τα ντουλάπια σας είναι ξύλινα, σε μία ανοιχτή ή πιο σκούρη καφέ απόχρωση, μπορείτε να τα εκμοντερνίσετε με ένα γκρι όπως το KR2706 Midnight Air. Το γκρι έχει την ιδιότητα να μοιάζει ιδιαίτερα μοντέρνο και πιο εξευγενισμένο από τον ομόλογό του, το μαύρο. Για ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να κάνετε τα ντουλάπια γυαλιστερά επιλέγοντας το κατάλληλο φινίρισμα στο χρώμα.

Τέλος, αν θέλετε να έχετε φυσικά στοιχεία μπορείτε να βάψετε τα ξύλινα ντουλάπια ή να τα φρεσκάρετε με τα ιδικά βερνίκια για ξύλο. Το ακρυλικό βερνίκι εμποτισμού πολυουρεθάνης Wood Shield, προστατεύει, διακοσμεί, αδιαβροχοποιεί το ξύλο. Λόγω των βιοκτόνων που περιέχει, αποτρέπει αποτελεσματικά την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων στον υμένα του. Είναι πολύ ήπιας οσμής,εμποτίζει εις βάθος και εφαρμόζεται εύκολα σε κάθετες επιφάνειες ή σε δοκάρια γιατί δεν στάζει .

Μην ξεχνάτε τον διάδρομο!

Μην ξεχνάτε τον διάδρομο!

ΕΠΟΜΕΝΟ