Επανεκκίνηση με τις πιο ‘hot’ τάσεις στο χρώμα

kraft paints 2η τάση: Η θάλασσα μέσα μας

Δημιουργήστε την ιδανική ατμόσφαιρα στο home office

Επιστρέψατε από τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά είστε έτοιμοι να επανέλθετε στην καθημερινότητα της δουλειάς ή του σχολείου; Αν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε μια υποκίνηση, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την κατάλληλη ανανέωση στον χώρο του σπιτιού όπου εργάζεστε ή μελετάτε.

Οι αποχρώσεις στο home office παίζουν μεγάλο ρόλο στη συγκέντρωση εν ώρα εργασίας και φυσικά στη διάθεση που προκαλούν. Επιλέξτε αυτές που αγαπάτε ώστε να νιώθετε ευχάριστα αλλά λάβετε υπόψη και την καταλληλότητά τους ανάλογα με το vibe που θέλετε να επικρατεί στον χώρο. Ο ετήσιος Οδηγός Τάσεων Color Trends 2022* της KRAFT Paints θα σας κατευθύνει αναλόγως και φυσικά θα σας εμπνεύσει!

Οι ‘hot’ τάσεις για το home office

kraft paints 1η τάση: Γήινες αντιθέσεις

1η τάση: Γήινες αντιθέσεις

Παρ’ ότι οι έντονες αποχρώσεις πρωτοστατούν στις τάσεις, οι γήινοι τόνοι που αποπνέουν ηρεμία και γαλήνη παραμένουν πάντα στη μόδα. Πλούσιες φυσικές αποχρώσεις της άμμου και ζεστά καφέ του πηλού, της τερακότας, του κονιάκ και του ξύλου, πρωταγωνιστούν σε μια παλέτα με διαχρονικό χαρακτήρα, ενώ συνδυάζονται υπέροχα με τα χρώματα του ξύλου και της σκουριάς δημιουργώντας μια αίσθηση αρμονίας στον χώρο, αλλά και με τις αποχρώσεις του πράσινου για μια ολοκληρωτική επιστροφή στη φύση. Το γήινο αποτέλεσμα ενθαρρύνει την επικοινωνία και εμπνέει τη συνεργασία, ενώ υποστηρίζει την απρόσκοπτη μελέτη χωρίς να αποσπά την προσοχή.

kraft paints 1η τάση: Γήινες αντιθέσεις
kraft paints 1η τάση: Γήινες αντιθέσεις

2η τάση: Η θάλασσα μέσα μας

Το μπλε έχει την απαράμιλλη ικανότητα να μας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα και ως εκ τούτου πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να μπαίνει στη ζωή μας. To βαθύ μπλε της θάλασσας ηρεμεί και ενεργοποιεί ταυτόχρονα και φέτος είναι ‘must‘ σε όλες του τις αποχρώσεις - από τις πιο απαλές και αέρινες, μέχρι τις σκούρες του ωκεανού που εμπνέουν αυτοπεποίθηση και ζωντάνια όταν συνδυάζονται με άλλα τολμηρά χρώματα. Το μπλε αποτελεί το κατ’ εξοχήν χρώμα για χώρους μελέτης, ενώ συνδυάζεται υπέροχα τόσο με παστέλ αποχρώσεις για μια πιο καθησυχαστική αύρα όσο και με φωτεινά κίτρινα ή πορτοκαλί για μία ποπ ή ρετρό διάθεση.

kraft paints 2η τάση: Η θάλασσα μέσα μας

3η τάση: Έκρηξη χαράς, έκρηξη χρωμάτων

Ζωηρά φούξια, λαμπερά κόκκινα, έντονα πορτοκαλί, lime, τυρκουάζ, σμαραγδένια πράσινα... Αυτή είναι η κυρίαρχη τάση φέτος που προοιωνίζεται ένα μέλλον εκτυφλωτικά φωτεινό και εκρηκτικά πολύχρωμο. Αν είστε φαν αυτών των χρωμάτων, επιλέξτε τα για τον χώρο στον οποίο εμπνέεστε και αφεθείτε στην ποπ κουλτούρα τους. Θυμηθείτε όμως: Μπορείτε να τα συνδυάσετε τέλεια μεταξύ τους, αρκεί να διατηρήσετε τις ισορροπίες, ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι κουραστικό στο μάτι και μην παραλείψετε να εντάξετε έναν λευκό ή ουδέτερο καμβά ώστε να τα αναδείξετε. Αν η εργασία σας είναι δημιουργική και καθημερινά αναζητάτε την έμπνευση, αυτές οι παλέτες είναι ιδανικές για εσάς.

*Δείτε εδώ τον οδηγό COLOR TRENDS 2022

kraft paints 3η τάση: Έκρηξη χαράς, έκρηξη χρωμάτων
test

Ερωτευτείτε με Χρώμα!

ΕΠΟΜΕΝΟ