Οι μεγαλύτερες τάσεις στο χρώμα για κάθε εξοχικό

Kraft Paints Οι μεγαλύτερες τάσεις στο χρώμα για κάθε εξοχικό

Όπου κι αν βρίσκεται, όσο μεγάλο ή μικρό και αν είναι, το εξοχικό μας σπίτι είναι αυτό που θα μας φιλοξενήσει κατά κύριο λόγο το καλοκαίρι και βέβαια είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη για φρεσκάρισμα – σε σύγκριση με τη μόνιμη κατοικία μας – λόγω της μεγαλύτερης έκθεσής του στις καιρικές συνθήκες. Η KRAFT Paints προτείνει παρακάτω τις σημαντικότερες χρωματικές τάσεις για τις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες του μικρού μας ησυχαστηρίου, ανάλογα αν αυτό βρίσκεται σε παραθαλάσσια ή σε ορεινή περιοχή.

Kraft Paints Οι μεγαλύτερες τάσεις στο χρώμα για κάθε εξοχικό

Εσωτερικά

Σπίτι στη Θάλασσα

Οι ψυχρές τονικότητες παραμένουν σταθερά στην κορυφή των χρωματικών επιλογών για τοίχους ή/και για ξύλινες λεπτομέρειες. Χρώματα από την Inspired Collection, όπως το ήσυχο γκρι μπλε KR2471/F Gray Saturday, το τυπικό μπλε των Κυκλάδων KR1712 Greek Island, το πιο διακριτικό γκρι μπεζ KR2645/F Ochi και το γλυκό ροζ του κοραλιού KR1289 Coral Burst – μόνα τους ή συνδυαστικά - θα δημιουργήσουν ένα premium μεσογειακό στυλ που δύσκολα θα αποχωριστείτε τα επόμενα χρόνια.

 

Σπίτι στο Βουνό

Είτε πρόκειται για το μικρό σπίτι της γιαγιάς σε ένα ορεινό χωριό της Ηπείρου είτε για ένα μοντέρνο σαλέ στην Αράχωβα, το φρεσκάρισμά του μας δίνει περισσότερες χρωματικές ελευθερίες. Μην φοβηθείτε ούτε τα σκούρα ούτε τα ζεστά χρώματα και εμπνευστείτε κατά προτίμηση από συνδυασμούς του εξωτερικού φυσικού τοπίου. Σκεφτείτε διαφορετικούς τόνους καφέ (KR2586/F Oak Tone ή KR2584/F Paddington Grey), πράσινες (KR2145/F Western Meadow) και πορτοκαλί πινελιές (KR1927/F Canyon Wall).

Προϊόν

Η εσωτερική ατμόσφαιρα μάς ενδιαφέρει πλέον από κάθε άποψη, ενώ προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο υγιεινές και πιο οικολογικές επιλογές. Το Master Eco είναι το υψηλότερης ποιότητας οικολογικό χρώμα της KRAFT Paints, πιστοποιημένο, με πολύ χαμηλές εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων που συμβάλλει στην υγιεινή ατμόσφαιρα των εσωτερικών χώρων. Επιπλέον αντέχει στο συχνό πλύσιμο και αποδίδει ένα ομοιόμορφο ματ φινίρισμα σε χιλιάδες αποχρώσεις.

Kraft paints Master Eco

Εξωτερικά

Kraft Paints Οι μεγαλύτερες τάσεις στο χρώμα για κάθε εξοχικό

Σπίτι στη Θάλασσα      

Η διχρωμία που κυριαρχεί στην αρχιτεκτονική του Αιγαίου και αποτελεί παγκόσμιο έμβλημα της χώρας μας, έχει σχετικά ένα περιορισμένο τονικό εύρος. Η Colors of Greece Collection διαθέτει το απόλυτο λευκό CG477/F White Santorini και το απόλυτο μπλε CG689/F Simea ώστε η εξωτερική όψη του σπιτιού σας είτε να εναρμονίζεται πλήρως μέσα σε έναν παραδοσιακό νησιωτικό οικισμό, είτε να προσθέτει αυθεντικό χαρακτήρα σε οποιαδήποτε παραθαλάσσια περιοχή.

Σπίτι στο Βουνό

Το εξωτερικό βάψιμο παραμένει ένας από τους πιο οικονομικούς, εύκολους και αποτελεσματικούς τρόπους να ανανεώσετε την εμφάνιση του εξοχικού σας, ενώ ταυτόχρονα το προστατεύετε. 4 υπέροχες αποχρώσεις από τη Reflective Collection (ειδικά σχεδιασμένες για εξωτερικές επιφάνειες) αποτελούν φέτος μία παλέτα-οδηγό για μία πολύ μοντέρνα αλλαγή που εντάσσεται οπτικά σωστά σε κάθε ορεινό τοπίο: σκούρο πράσινο RC201 Forest Moss, γκρι των βράχων RC152 Bedrock Grey, απαλό καφέ RC280 Velvet Mushroom και τολμηρό καφέ-κόκκινο RC264 Hint Of Pomegranate.

 

Προϊόντα

Το 4 Seasons Waterproof είναι ένα σιλικονούχο ακρυλικό χρώμα υψηλής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένο για παραθαλάσσιες περιοχές, με εξαιρετική αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και στις καιρικές συνθήκες. Αδιαβροχοποιεί την επιφάνεια και την προστατεύει από φουσκώματα, μούχλα, κλπ. Το λευκό παρουσιάζει υψηλό δείκτη ηλιακής ανακλαστικότητας (SRI) μειώνοντας σημαντικά τη θερμοκρασία των επιφανειών το καλοκαίρι και εξασφαλίζοντας ενεργειακή εξοικονόμηση.

Το 4 Seasons Elastic είναι ένα ελαστομερές μονωτικό & χρώμα υψηλής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένο για ορεινές περιοχές ή περιοχές με ακραίες καιρικές συνθήκες και μεγάλες θερμοκρασιακές μεταβολές, με εξαιρετική αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και στις καιρικές συνθήκες. Καλύπτει τέλεια υπάρχουσες μικρορωγμές και τριχοειδή αποτρέποντας την επανεμφάνισή τους, ενώ εξασφαλίζει μόνωση και προστασία από τη βροχή και την εξωτερική υγρασία.

Χρωματικές Επιλογές για την Κουζίνα

Χρωματικές Επιλογές για την Κουζίνα

ΕΠΟΜΕΝΟ