Η KRAFT Paints διοργάνωσε τεχνικά σεμινάρια στην Πάρο & Νάξο!

Σεμινάρια / Webinars  •  09 Νοεμβρίου 2023
seminar_naxos_paros

Η KRAFT Paints με συνέπεια προς την υποστήριξη των επαγγελματιών του κλάδου, υλοποίησε στις 6/11 σε συνεργασία με το κατάστημα «Συριανός ΕΠΕ» στην Πάρο, και στις 8/11 με το κατάστημα «Παντελιάς Αριστείδης» στην Νάξο δύο σεμινάρια αφιερωμένα στους τοπικούς επαγγελματίες και στην εξέλιξη του κατασκευαστικού κλάδου στις Κυκλάδες.

Τα σεμινάρια παρακολούθησαν συνολικά 97 επαγγελματίες του κλάδου, με εξειδίκευση στην θερμομόνωση και τους ελαιοχρωματισμούς. Ενημερώθηκαν για τις νέες τεχνικές λύσεις της KRAFT Paints, εξελιγμένες προϊοντικές κατηγορίες όπως επισκευαστικά κονιαμάτα για επιφάνειες σκυροδέματος και σοβά και τα Πιστοποιημένα Δομικά Συστήματα Ενεργειακής Αναβάθμισης BIOCLIMA®, τα οποία είναι πλήρως εναρμονισμένα με όλους τους σύγχρονους Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς Κανονισμούς, σχετικά με τη θερμομόνωση και πυροπροστασία των κτηριακών κατασκευών.

Περαιτέρω οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δούνε την εφαρμογή των συστημάτων, να  ενημερωθούν για την προϊοντική σειρά κονιαμάτων της KRAFT Paints αλλά και πως στηρίζουν τις νέες κτιριακές απαιτήσεις των νέων οικοδομικών αδειών που αυξήθηκαν ραγδαία την τελευταία πενταετία. Η Πάρος μόνο έφτασε τις  1.101 οικοδομικές άδειες σε μία πενταετία, που αντιστοιχούν σε 281.094 τ.μ. με βάση τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, συνεπώς οι λύσεις  και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται πρέπει να σέβονται το περιβάλλον και να προστατεύουν την  αλλοίωση των Κυκλάδων.

Τα σεμινάρια υλοποιήθηκαν από τους κ. Αναστάσιο Μπασιάρη, Τεχνική Υποστήριξη Χρωμάτων, & κ. Κωνσταντίνο Γιαβρούτα, Χημικό Μηχανικό , οι οποίοι μέσω της τεχνογνωσίας και εξειδικευμένης γνώσης τους προσέφεραν χρήσιμες πληροφορίες και απάντησαν σε ερωτήσεις των τοπικών συνεργατών. Υπήρξε έντονη διαδραστικότητα με τους συμμετέχοντες οι οποίοι εξέφρασαν απορίες και διαπιστώσεις ενώ το τμήμα πωλήσεων μέσω του κ. Χρυσανθακόπουλου Κωνσταντίνου και του κ. Ζουγανέλη Γεράσιμου βοήθησαν το κοινό σε εμπορικά θέματα που τέθηκαν.

Η πυροπροστασία κτιρίων και η συμβολή των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης σε αυτή καθώς και η επισήμανση των τεχνικών λεπτομερειών κατά την εφαρμογή των ΣΕΘ μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού.

Τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα συνεχίζουν να εξελίσσουν το εκπαιδευτικό προφίλ της εταιρείας, με στόχο να στηρίζουν τους συνεργάτες και  εξελίσσονται οι επαγγελματιών του κλάδου, που επιτρέπουν την υλοποίηση έργων με γνώμονα την ελληνική πραγματικότητα που είναι πλούσια σε μικροκλίματα και αρχιτεκτονική παράδοση.